Nokian lukion abi-info kevät 2019

PE                22.03.           ÄIDINKIELI, KIRJOITUSTAITO

TI                   26.03.           MATEMATIIKKA

TO                 28.03.           UE, ET, TE, YH, GE, KE

KOKEET JÄRJESTETÄÄN LUKION LIIKUNTASALISSA.

KOKEET ALKAVAT KLO 9.00.

KOKELAIDEN (myös erillisessä tilassa kirjoittavien) ON EHDOTTOMASTI

SAAVUTTAVA AUDITORION LÄMPIÖÖN VIIMEISTÄÄN KLO 8.20.

MUUTAMIA OHJEITA:

KOESALIIN EI SAA TULLA ULKOKENGILLÄ (KENGÄT JÄTETÄÄN PUKUHUONEISIIN).

KÄNNYKÖITÄ EI SAA TUODA KOETILAAN EIKÄ JÄTTÄÄ PUKUHUONEISIIN.

(KÄNNYKÄT LAITETAAN KOKEEN ALUSSA KANSLIAAN VIETÄVÄÄN KORIIN.)

VAATTEISSA EI SAA OLLA TEKSTEJÄ, ESIM. VIERASKIELISIÄ SANOJA

(Nike, Adidas ja vastaavat ovat kuitenkin OK).

ÄLYKELLOT ON KIELLETTY.

EVÄÄT TULEE PAKATA LÄPINÄKYVIIN KÄÄREISIIN / PURKKEIHIN.

EVÄSPAKKAUKSISSA OLEVAT TEKSTIT, ESIM. TUOTESELOSTEET ON

TEIPATTAVA PIILOON JA ESIM. JUOMAPULLOISTA ON

POISTETTAVA ETIKETIT KOKONAAN.

KERTAKÄYTTÖNENÄLIINAT KOULULTA.

REAALIKOKEESEEN JA MATEMATIIKAN KOKEESEEN OTETTAVAT

LASKIMET JA TAULUKKOKIRJAT ON JÄTETTÄVÄ

TARKASTETTAVAKSI KANSLIAAN:

FYSIIKKA                         TORSTAI                          14.3. KLO 12

MATEMATIIKKA              MAANANTAI                    25.3. KLO 12

MAANTIEDE                    KESKIVIIKKO                  27.3. KLO 12

KEMIA                               KESKIVIIKKO                  27.3. KLO 12

Laskimeen ja taulukkokirjaan tulee teipata nimi- ja kokelasnumerotarra, jonka saa kansliasta.

REHTORI

ABIEN AIKATAULU KEVÄT 2019

TUTKINTOMAKSUJEN MAKSAMINEN                                                                 29.1.

(laskut lähetetään kaupungin talouspalveluista)

ARVOSTELUTAVAN VALINTA (S/NUMERO)                                                        31.1.

• ks. opinto-opas s. 43

ABI-INFO KEVÄÄN 2019 KIRJOITTAJILLE                                                             8.2.

PENKKARIT                                                                                                            14.2.

KIRJALLISET KOKEET                                                                                           12. - 26.3.

ILMOITTAUTUMINEN KOROSTUSTENTTEIHIN                                                   16.3.

• opiskelijalla on oikeus yrittää kerran korottaa

päättöarvosanaa tentissä, ilmoittautuminen Wilma-viestillä opettajalle

KOROTUSTENTIT                                                                                                    2. - 26.4.

KURSSISUORITUSTEN TULEE OLLA VALMIINA                                                18.4.

KOMPENSAATION KIELTÄMINEN                                                                          29.4.

YO-INFO SYKSYN 2019 KOKELAILLE                                                                    viikko 19

KEVÄÄN 2019 YO-TULOKSET TULEVAT                                                        viimeistään 25.5.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2019 KIRJOITUKSIIN                                              29.5.

ABIKAHVIT, STIPENDIT, YO-JUHLAHARJOITUKSET                                              31.5. klo 17

• abikahvit ja stipendit lukion ruokalassa klo 17

• harjoitukset palloiluhallilla klo 18 (yo-lakki mukaan)

YO-JUHLA                                                                                                                   1.6. klo 9