Opiskelijakunnan hallitus

Opiskelijakunnan hallituksen tehtävänä on edistää opiskelijoiden yhteistoimintaa ja kouluviihtyvyyttä sekä toimia opiskelijakunnan edustajistona ja äänitorvena koulun asioita kehitettäessä.

Nokian lukion opiskelijakunnan hallitus organisoi päivätyökeräyksen, pitää yhteyttä opiskelijakunnan kummilapseen Tanachaihin Thaimaassa, kutsuu koolle vuosittaisen yleiskokouksen, on näkyvästi mukana järjestämässä lukuvuoden avajaisia, koulun itsenäisyysjuhlaa ja vanhempainiltaa, käy esittelemässä lukiota ja lukio-opiskelua yläkouluissa sekä edustaa Nokian lukiota mm. Suomen Lukiolaisten Liiton tapahtumissa. Erilaisia teemapäiviä järjestetään opiskelijakunnan toiveiden mukaan: esimerkiksi keväisin jatko-opintopäivä sekä piknikpäivä lukuvuoden päätteeksi. Kirjakirpputoria pidetään lukuvuoden alussa ja aina jakson vaihtuessa. Tämä on helppo tapa ostaa edullisesti tarvittavat kurssikirjat ja laittaa tarpeettomiksi käyneet kiertoon.

Opiskelijakunnan hallituksessa toimiessaan opiskelijat saavat arvokasta kokemusta tiimityöskentelystä, järjestötoiminnasta ja kokoustekniikasta. Uusi hallitus valitaan marras-joulukuussa, jolloin jokainen Nokian lukion opiskelija voi hakea mukaan toimintaan.