Ylioppilaskirjoitukset alkavat 16.9.

Syksyn 2019 ylioppilaskirjoitusten aikataulu ja koepaikat

ma                 16.09.            vieras kieli, lyhyt oppimäärä, labraluokka

ke                  18.09.            äidinkieli, lukutaito, labraluokka

pe                  20.09.            vieras kieli, pitkä oppimäärä, liikuntasali

ti                    24.09.            matematiikka,  liikuntasali

to                   26.09.            ps, fi, hi, fy, bi, liikuntasali

pe                  27.09.            ruotsi, pitkä ja keskipitkä, liikuntasali

ti                    01.10.            äidinkieli, kirjoitustaito, liikuntasali

to                   03.10.            ue, et, te, yh, ge, ke, liikuntasali

Kokeet suoritetaan koulun koneilla.

Kokeet järjestetään liikuntasalissa paitsi äidinkielen lukutaito ja lyhyt kieli, jotka järjestetään laboratorioluokassa.

Kokeet alkavat klo 9.00.

Kokelaiden (myös erillisessä tilassa kirjoittavien) on ehdottomasti saavuttava auditorion lämpiöön viimeistään klo 8.30. Äidinkielen ja lyhyen kielen kokeiseen kokoontuminen 2. kerroksessa klo 8.40.

Koesaliin ei saa tulla ulkokengillä (kengät jätetään pukuhuoneisiin). kännyköitä ei saa tuoda koetilaan eikä jättää pukuhuoneisiin.

(Kännykät laitetaan kokeen alussa kansliaan vietävään koriin.) Vaatteissa ei saa olla tekstejä, esim. vieraskielisiä sanoja (nike, adidas ja vastaavat ovat kuitenkin ok). älykellot on kielletty.

Eväät tulee pakata läpinäkyviin kääreisiin / purkkeihin. eväspakkauksissa olevat tekstit, esim. tuoteselosteet on teipattava piiloon ja esim. juomapulloista on poistettava etiketit kokonaan. kertakäyttönenäliinat koululta.

Reaalikokeeseen ja matematiikan kokeeseen otettavat laskimet ja taulukkokirjat on jätettävä tarkastettavaksi kansliaan:

matematiikka                     maanantai     23.9. klo 12

fysiikka                               keskiviikko    25.9. klo 12

maantiede                          keskiviikko    02.10. klo 12

kemia                                 keskiviikko    02.10. klo 12

Laskimeen ja taulukkokirjaan tulee teipata nimi- ja kokelasnumerotarra, jonka saa kansliasta.

Rehtori